Verhuurd

Bovenkerkweg 3417 TA Montfoort

282m2
Wonen
5
Kamers
425m2
Perceel
2013
Bouwjaar
Nieuw te huur: Een vrijstaande moderne villa (circa 282m2), volledig geïsoleerd met gunstig energielabel A. De woning is volledig gemeubileerd, heeft drie (eventueel vier) slaapkamers en een grote inpandige garage.

Kenmerken
- Moderne ruime villa bouwjaar 2013
- Energielabel A
- Volledig gemeubileerd
- Perceel circa 425m2, mooi aangelegd
- Vrij uitzicht over water aan de achterzijde
- Ruime open keuken met sfeervolle eetbar
- Gashaard
- Grote inpandige garage onder de woning
- Een lift voor alle etages, uitgezonderd de zolder
- Prachtige overkapping op het zuidwesten, ideale plek voor de middag en avond zon
- Luxe badkamer met jacuzzi en sauna
- Stofzuigsysteem door de gehele woning
- Vloerverwarming per ruimte instelbaar
- Zolder, eventueel op te delen in 2 ruimtes in overleg
- Eigen oprit

Condities
- Huurprijs EUR 2.750 p.m.
- Meubilering EUR 200 p.m.
- Tuinonderhoud EUR 50 p.m.
- Waarborgsom EUR 5.500
- Huurprijs is excl. nutsvoorzieningen
- Gemeubileerd
- Beschikbaar per direct
- Huurperiode maximaal 24 maanden
- VBO (financieel) screening van toepassing
- Huisdieren in overleg
- Gunning voorbehoud eigenaar

Layout
Begane grond
Parkeren op de eigen oprit of de garage onder het pand. Entree, ruime en hoge hal, toegang tot de lift, toilet, trap naar de garage, slaapkamer / werkkamer, living met open keuken. De ruime living (circa 56m2) is voorzien van een luxe open keuken met kookeiland en sfeervolle eetbar, een zithoek met gashaard en eethoek met openslaande deuren naar de veranda. Via de woonkamer is toegang tot de hobbyruimte/bijkeuken, inpandige berging en de wasruimte. Aan de voorzijde bevindt zich een slaapkamer/werkkamer van circa 15m2.

Eerste etage
Via de trap of lift in de hal is de eerste etage te bereiken met overloop, Master Bedroom (circa 31m2), derde slaapkamer (circa 13m2), separaat 2e toilet, en luxe badkamer. De hoofdslaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed, inbouwkasten, openslaande deuren met balkon en kleedruimte met inbouwkasten. De luxe badkamer is ruim opgezet (circa 13m2) en voorzien van een jacuzzi, douchecabine met diverse opties, brede wastafel met dubbel meubel, inbouwspots, handdoeken radiator, sauna en openslaande deuren naar een balkon. De derde slaapkamer aan de voorzijde is tevens voorzien van een tweepersoonsbed en inbouwkast.

Zolder
Via de vaste trap is de zolder etage te bereiken. De zolder is over de gehele lengte van de woning en kan gebruikt worden als werkruimte, bergruimte of extra kamer.

Garage
Via de lift of trap in de hal is de ondergrondse garage onder het pand te bereiken. De garage is voorzien van een elektrische roldeur, derde toilet, voorzien van nette vloer en wandafwerking, verlichting en elektra. De ruimte is onder de gehele woning en biedt plek voor meerdere auto's.

Locatie
Op een steenworp afstand bevindt zich de Tennisvereniging Montfoort, Medisch centrum Hofplein, Kasteel Montfoort, voetbalvereniging, bushalte Heeswijkerpoort (aansluiting van 32 minuten naar Utrecht Centraal) en de Albert Heijn op de Boslaan. Daarnaast ben je met de auto vlot op de A12 en daarmee verbonden snelwegen A2 en A27.

Kortom, een ruime en moderne gemeubileerde villa met alle denkbare voorzieningen, een gunstig energielabel, zeer goed onderhouden, prachtig aangelegd perceel. Dit op een centrale locatie, nabij Utrecht.

Deze woning wordt aangeboden door NEWCURB Makelaars, specialist in woning verhuur. Neem voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging contact op met ons kantoor!

Kortom: een prettige woning geheel gemeubileerd, met 3 slaapkamers, beschikbaar voor maximaal 2 jaar! Voor meer informatie of het inplannen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor!

Objectieve criteria toewijzing van een huurwoning bij NEWCURB voor dit appartement:
- Volgorde van reageren
- Bron van inkomen/soort arbeidsovereenkomst
- Hoogte van het inkomen (minimaal 3x de maand huur)
- Huurverleden
- Samenstelling huishouden
- Positieve screening

In alle gevallen geldt dat wij een advies geven op basis van de objectieve criteria. Doch is een eigenaar zelf degene die de woning gunt.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees meer

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
31 januari 2024
Verhuurdatum
30 april 2024
Looptijd
3 maanden

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds
31 januari 2024
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg
Bijzonderheden
Gemeubileerd

Bouw

Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2013
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
425 m2
Inhoud van de woning
845 m3

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Tuin, lift, sauna

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview