Verhuurd

Vermeulenstraat 5 2211 JH Noordwijkerhout

105m2
Wonen
5
Kamers
152m2
Perceel
1967
Bouwjaar
LET OP! Vanwege het verwachte hoge aantal reacties vragen wij iedereen enkel schriftelijk te reageren, per mail of via de diverse websites. Telefonische aanvragen worden niet behandeld. Kandidaten zullen in volgorde van binnenkomst worden behandeld.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Per Maart beschikbaar deze prachtige woning gelegen aan de Vermeulenstraat te Noordwijkerhout.
Deze ruime eengezinswoning is verdeeld over 3 woonlagen en beschikt over 4 slaapkamers. Op loopafstand zijn er winkels, scholen en sportfaciliteiten te vinden en is met de ligging ideaal voor uitvalswegen naar omliggende dorpen zoals Noordwijk, Lisse, Leiden & Haarlem.

Indeling:
Entree op de begane grond met garderobe en separaat toilet. Vanuit de hal is de woon-eetkamer met half open keuken en ruime achtertuin te bereiken. De keuken is volledig uitgerust met een combi magnetron, 4 pits gaskookplaat, RVS-afzuigkap, gootsteen, koel-vriescombinatie, vaatwasser en voldoende werk- en opbergruimte. De achtertuin is gelegen op het oosten, en beschikt over een achterom en berging.

Eerste verdieping:
Overloop welk toegang biedt tot de vertrekken. Twee ruime slaapkamers waarvan één gelegen aan de voorzijde en de tweede gelegen aan de achterzijde van de woning. De grote slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een inbouwhoekkast en beschikt over rolluiken aan de buitenzijden van de ramen. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche met schuifdeur, wastafelmeubel met wandspiegel en een designradiator. Tevens beschikt deze verdieping ook over een separaat toilet.

Tweede verdieping:
Overloop welk toegang biedt tot de vertrekken, tevens bevindt zich hier ook de wasmachine en droger. Op deze verdieping zijn ook de twee overige kamers gelegen.

De woning word gemeubileerd aangeboden voor €1795,00 excl. gas/water/elektra/televisie en internet.

------------------------------------------------------------------------

LET OP! Vanwege het verwachte hoge aantal reacties vragen wij iedereen enkel schriftelijk te reageren, per mail of via de diverse websites. Telefonische aanvragen worden niet behandeld. Kandidaten zullen in volgorde van binnenkomst worden behandeld.
Lees meer

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
2 februari 2024
Verhuurdatum
6 maart 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds
2 februari 2024
Status
Verhuurd
Aanvaarding
Direct
Bijzonderheden
Gemeubileerd

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1967

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
152 m2
Inhoud van de woning
335 m3

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview