Verhuurd

Krommepad 19a 1251 HP Laren

75m2
Wonen
3
Kamers
322m2
Perceel
1932
Bouwjaar
Gelegen in het gezellige centrum van Laren, op unieke locatie, volledig gemoderniseerd, karakteristiek en gemeubileerd guesthouse.

Het huis is in 2013 compleet gerenoveerd en is van alle luxe voorzien! Verder beschikt het huis over een ruime woonkamer met open keuken, een fraaie badkamer en 2 slaapkamers op de verdieping.

Het centrum van Laren is een beschermd dorpsgezicht en heeft daardoor een prachtige authentieke uitstraling. Er is een grote variëteit aan winkeltjes, restaurants, maar ook een supermarkt zijn op loopafstand bereikbaar. Verder treft u nog diverse andere zaken zoals het Singer museum, diverse sportaccommodaties, (o.a. hockey, tennis, voetbal), fitness en een zwembad. En ’s zomers natuurlijk de heerlijke terrassen om van de gezelligheid te genieten.

Een ideaal woning voor diegene die tijdelijk een luxe verblijf wenst in het mooie Laren.
Begane grond
Aan de straatzijde komt u binnen via de grote openslaande deuren en staat u meteen in de ruime woonkamer van ruim 43 m2 voorzien van eikenhouten vloer.
De open keuken is voorzien van een 4-pits kookplaat met afzuiger en vaatwasser. Naast de keukenopstelling treft u onder de trap een wasmachine die u mag gebruiken.
Verder naar achteren treft u de ruime badkamer van circa 6 m2 met inloopdouche voorzien van regensproeier en handsproeier, luxe wastafelmeubel en zwevend toilet.

Eerste verdieping
Via een bijzonder mooi trappenhuis met vide bereikt u de royale overloop op de eerste verdieping alwaar u de 2 slaapkamers aantreft. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een vloeroppervlak van bijna 19 m2. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een vloeroppervlak van circa 20 m2.

Tuin
Aan de voorzijde ligt een tuin die is bestraat en deels in gebruik is als parkeerplaats voor de bewoner van het hoofdgebouw. Het deel dat grenst aan het bijgebouw is ook bestraat en de afscheiding met de parkeerplaats wordt gevormd door groen in plantenbakken.

Details
- Goed onderhouden, gemeubileerde woning, voorzien van raambekleding
- Woonoppervlakte 76 m2
- Inhoud 217 m3
- Tijdelijke huur tot circa eind augustus 2024
- Huurprijs € 2.750 per maand, voorschot gas, water en elektriciteit € 259 per maand
- Eenmalige schoonmaakkosten na afloop € 250
- Waarborgsom 1 maand huur: € 2.750
- Parkeren aan de weg; parkeerplaats is voor de bewoner van het hoofdgebouw
- Er mag niet gerookt worden

Lees meer

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
21 maart 2024
Verhuurdatum
12 april 2024
Looptijd
22 dagen

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds
21 maart 2024
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg
Bijzonderheden
Gemeubileerd

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1932
Soort dak
Schilddak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
322 m2
Inhoud van de woning
216 m3

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, ventilatie, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview