Verhuurd

Hooftstraat 6 3314 BD Dordrecht

90m2
Wonen
3
Kamers
78m2
Perceel
1906
Bouwjaar
Moderne en nieuw afgewerkte tussenwoning nabij het stadscentrum van Dordrecht te huur! Deze woning is recent gerenoveerd en zeer netjes afgewerkt. De woning heeft een lichte doorzon woonkamer met moderne keuken met inbouwapparatuur, een modern afgewerkte badkamer, twee ruime slaapkamers en een aangebouwde berging! Ook is de woning voorzien van kruipruimte-isolatie, dubbel glas en deels HR++ glas.

De woning is centraal gelegen in de levendige wijk Oud-Krispijn, vlak achter de Viottakade en op slechts een paar minuten fietsen van het stadscentrum en NS-station. In de nabije omgeving zijn scholen, kindervang, een park en diverse supermarkten. Het nabij gelegen centrum van Dordrecht is super gezellig met veel horeca, leuke winkels en charmante historische panden en grachtjes. Ook de Dordtse Biesbosch is op fietsafstand van de woning.

INDELING:
Begane grond:
De woning heeft nog een authentieke entree, hal met meterkast en een provisieruimte onder de trap. Vanuit de hal is er toegang naar de strak afgewerkte woonkamer met een vernieuwde keuken, met inductiekookplaat, combi-oven, afzuigkap en koel-vriescombinatie.
Vanuit de keuken is er toegang tot het toilet en de modern afgewerkte badkamer welke is voorzien van inbouwspotjes, regendouche en wastafel met bad-meubel. Er is een achtertuin met een aangebouwde berging.

Eerste verdieping:
Met de trap kom je in een ruime hal op de verdieping. De eerste verdieping heeft twee ruime slaapkamers waarvan één is gelegen aan de voorzijde en één is gelegen aan de achterzijde van de woning. De overloop is voorzien van een lichtkoepel waardoor er veel lichtinval is.

Bijzonderheden:
- Kale huur €1.450,-- per maand;
- Huurprijs is exclusief gas, water en elektra;
- Borg 1 maand huur;
- Inkomenseis minimaal 2,5x de huur als netto inkomen;
- Tijdelijk contract, maximaal 2 jaar bij aanvang huur;
- Verhuur aan 2 studenten of young proffesionals kan;
- Geen huisdieren toegestaan;
- Oplevering per direct mogelijk;
- Oplevering zonder meubilair;
- Gelegen op eigen grond;
- Geheel voorzien van dubbelglas en deels HR++ beglazing en houten kozijnen;
- Kruipruimte geïsoleerd;
- HR combiketel uit 2021.

Verliefd geworden op deze prachtige afgewerkte woning? Neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze makelaars!

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Lees meer

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
22 februari 2024
Verhuurdatum
11 maart 2024
Looptijd
18 dagen

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds
22 februari 2024
Status
Verhuurd
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
78 m2
Inhoud van de woning
326 m3
Oppervlakte externe bergruimte
4 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
3 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, kabel-tv

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview