Verhuurd

Plesmanlaan 1171 EL Badhoevedorp

117m2
Wonen
4
Kamers
123m2
Perceel
1955
Bouwjaar
Welkom bij deze prachtige woning aan de Plesmanlaan in Badhoevendorp, waar locatie, comfort en stijl samenkomen! Deze gemeubileerde woning, verdeeld over 3 woonlagen met in totaal 3 slaapkamers, is ideaal voor koppels, gezinnen of zelfs delers die op zoek zijn naar een ruime en gezellige leefomgeving. De woning wordt volledig gemeubileerd opgeleverd, waardoor je zonder zorgen kunt intrekken!

Op de begane grond wordt je verwelkomd door een open keuken, waardoor koken een sociale aangelegenheid wordt. De aangrenzende tuin biedt de perfecte setting voor ontspanning en buitenactiviteiten. Of je nu de dag begint met een rustig ontbijt in de frisse lucht of 's avonds afsluit met een diner onder de sterren, deze tuin voegt een extra dimensie toe aan je woongenot.

Dankzij de gunstige ligging nabij Amsterdam en Schiphol kun je profiteren van het bruisende stadsleven en de internationale connectiviteit, terwijl je thuiskomt in een rustige en kindvriendelijke omgeving. Het is de ideale locatie voor wie het beste van beide werelden wil ervaren. Deze woning biedt de perfecte balans tussen modern comfort, stedelijke nabijheid en de rust van een vriendelijke buurt.

Lees meer

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
28 februari 2024
Verhuurdatum
11 maart 2024
Looptijd
12 dagen

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds
28 februari 2024
Status
Verhuurd
Aanvaarding
Direct
Bijzonderheden
Gemeubileerd

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1955
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
123 m2
Inhoud van de woning
340 m3

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview