Verhuurd

Leersumsestraatweg 23 3941 MN Doorn

56m2
Wonen
3
Kamers
300m2
Perceel
2023
Bouwjaar
Op zoek naar een prachtige plek om tijdelijk te wonen?

Deze fantastische vrijstaande bungalow is gelegen aan de Leersumsestraatweg 23, (Larixlaan 85) in Doorn is tijdelijk te huur voor een periode van drie maanden.

Deze bungalow is van alle gemakken voorzien, compleet gemeubileerd en biedt rust en ruimte. Het is een heerlijke en praktische woning waar je je meteen thuis zult voelen. Met een bouwjaar van 2023, kun je genieten van modern comfort en een eigentijds ontwerp.

Tuin
Rondom de woning ligt een prachtige tuin van maar liefst 300 m2. Hier kun je heerlijk ontspannen en tot rust komen. Of je nu wilt zonnen op het terras of genieten van een goed boek onder de veranda, de tuin biedt volop mogelijkheden. Daarnaast heb je ook nog eens veel privacy, ideaal om even te ontsnappen aan de drukte van alledag.
In de vrijstaande berging heb je ruimte voor het stallen van je fiets(en) en tevens beschik je hier over witgoed apparatuur.
Eigen parkeerplaats voor de woning.

Energielabel
Met een energielabel A ben je verzekerd van een energiezuinige woning. Dit betekent niet alleen een lagere energierekening, maar ook een duurzame keuze. Zo draag je bij aan een beter milieu zonder concessies te doen aan comfort.

Indeling:
Wat deze bungalow extra bijzonder maakt, is dat het compleet gemeubileerd is. Je hoeft dus geen tijd en energie te steken in het uitzoeken en aanschaffen van meubels. Daarnaast beschikt de woning over 2 slaapkamers, elk met een eigen douche en wastafel. Perfect voor gasten of als je extra ruimte nodig hebt.

De ruime woonkamer is een ideale plek om quality time door te brengen. Dankzij de openslaande deuren heb je direct toegang tot het terras met veranda. Dit is dé plek om buiten te genieten.

De moderne keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur. Hier kun je naar hartenlust kokkerellen en de lekkerste gerechten bereiden.

Doelgroep
Deze bungalow is ideaal voor tijdelijke bewoning. Als je behoefte hebt aan een tijdelijke woning is deze plek precies wat je nodig hebt. Met alle faciliteiten binnen handbereik en een comfortabel interieur, wordt het verhuizen een eitje.

Waar wacht je nog op? Deze fantastische bungalow wil je niet missen! Kom snel een kijkje nemen en laat je betoveren door de charme en het comfort dat deze woning te bieden heeft. Je zult er geen spijt van krijgen. Neem vandaag nog contact met ons op en we plannen graag een bezichtiging voor je in. Tot snel!

De woning is voor 3 maanden beschikbaar.
Huursom €1450,00 excl. btw en excl. gas, licht en water.
Servicekosten: € 285,00 incl. btw
-Zuiverings en Rioolheffing;
-Tuinonderhoud;
- Parkeergelegenheid voor 1 auto;
- TV- aansluiting en abonnement;
- Internet - wifi;
- Parkkosten.

Eindschoonmaak € 200,=


Lees meer

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
11 januari 2024
Verhuurdatum
1 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds
11 januari 2024
Status
Verhuurd
Aanvaarding
Per datum
Bijzonderheden
Gemeubileerd

Bouw

Soort woonhuis
Bungalow, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2023
Soort dak
Lessenaarsdak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
300 m2
Inhoud van de woning
180 m3
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, kabel-tv, airconditioning, schuifpui

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview