Verhuurd

Raadhuisplein 2132 TZ Hoofddorp

80m2
Wonen
2
Kamers
0m2
Perceel
2012
Bouwjaar
Een heerlijk licht 2-KAMERAPPARTEMENT midden in het centrum van Hoofddorp met een vrij weids uitzicht en op het noordwesten gelegen balkon. Dit is een van de weinige 2-kamer appartementen in het complex en beschikt dus over een riante slaapkamer.

Dit appartement in Cinema Paradiso ligt op de 9e verdieping (= 6e woonlaag) van het complex, met vrij uitzicht over Hoofddorp en omgeving. Cinema Paradiso is gelegen aan het Raadhuisplein, boven een deel van het winkelcentrum en bovenop de bioscoop. Wonen in het Stadshart van Hoofddorp en het culturele centrum van de Haarlemmermeer.

Negende verdieping:
Entree, hal, bergkast, technische ruimte met de warmte terugwin installatie, CV-installatie en de aansluitingen voor de wasmachine en droger. De ruime badkamer is in een lichte kleurstelling uitgevoerd en voorzien van een douchecabine en wastafel. Het in een lichte kleurstelling uitgevoerde toilet tref je separaat. Vanuit de hal kom je in de open keuken met speels barretje, welke beschikt over de volgende inbouwapparatuur: koelkast, combi-oven, 4-pits kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. De woonkamer heeft een fijne lichtinval door de grote raampartijen. De openslaande deuren in de woonkamer geven toegang tot het op het noordwesten gelegen balkon. Dit is een van de weinige appartementen in het gebouw welke over een volwaardige riante slaapkamer beschikt.

Bijzonderheden
- De huurprijs is inclusief vergoeding voor stoffering
- De huurprijs is exclusief kosten voor nutsvoorzieningen
- Huurperiode minimaal 12 maanden

Lees meer

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
4 maart 2024
Verhuurdatum
4 maart 2024
Looptijd
9 uur

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds
4 maart 2024
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Portiekflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview