Lambertus Hortensiuslaan 110 1412 GZ Naarden

65m2
Wonen
2
Kamers
0m2
Perceel
1982
Bouwjaar
Nieuw te huur: Een prettig en volledig gemeubileerd 1 slaapkamer appartement op de 2e etage met eigen parkeerplaats, op een goede locatie in Naarden. Alles is geheel verzorgd en instap klaar!

Kenmerken
- Keurig gemeubileerd appartement, je kunt er zo in!
- Voorzien van een ruime slaapkamer
- Zonnig balkon met zonwering
- Op de begane grond bevindt zich in het gebouw een berging, deze is ruim genoeg voor opslag en/of parkeren van fietsen
- Er is een eigen parkeerplaats aanwezig waarvan gebruik gemaakt kan worden
- Naarden-Vesting is op slechts 5 minuten fietsen te bereiken en het NS treinstation Naarden-Bussum, met uitstekende aansluitingen naar Amsterdam, Utrecht, Hilversum en Amersfoort is op enkele minuten van het appartement

Condities
- Per direct beschikbaar
- Huurprijs EUR 1.550 exclusief gas/water/elektra/tv p.m.
- Huurperiode 12 maanden, tijdelijke huur
- Waarborgsom gelijk aan 2 maanden huur
- Energielabel C
- Huisdieren niet toegestaan
- Gunning voorbehoud eigenaar
- VBO-screening van toepassing

Locatie
Via de entree van het appartement, krijgt u toegang de slaapkamer, apart toilet en bergkast met een wasmachine en droger. De slaapkamer heeft een comfortabel tweepersoonsbed en een garderobekast. De badkamer is te betreden via de slaapkamer en heeft een dubbele wasbak, separate douche en ligbad.

De woonkamer en half openkeuken vallen gelijk op door de grote lichtinval vanuit de raampartij aan de voorzijde, via waar ook je toegang krijgt tot het balkon. De keuken is o.a. voorzien van een koel-/vriescombinatie, vaatwasser en 4-pits inductie kookplaat. In de woonkamer is een 6 persoons eettafel en een fijne zithoek met een L-bank aanwezig. Alle meubilering is recent aangeschaft.

Kortom: een heerlijk 1-slaapkamer appartement, in geheel gemeubileerde staat wachtend op zijn volgende tijdelijke bewoner! Voor meer informatie of het inplannen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor!

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Voor eventuele onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de gevolgen daarvan, wordt echter geen aansprakelijkheid van onze zijde aanvaard. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief. Aan de in deze woningadvertentie gebruikte impressies kunnen geen rechten worden ontleend. Inrichting kan afwijken van de foto's.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds
14 december 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bijzonderheden
Gemeubileerd

Bouw

Soort appartement
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1982
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Balkon, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview