Verhuurd

Maria van Hongarijelaan 5 2391 EJ Hazerswoude-Dorp

78m2
Wonen
3
Kamers
375m2
Perceel
2020
Bouwjaar
Groen, groener, groenst is het credo van deze luxe appartementen. Vanaf uitvalswegen makkelijk te bereiken ligt dit kwalitatief zeer hoogwaardige, nieuwe appartementencomplex, bestaande uit 3 luxe appartementen met heerlijk uitzicht. De appartementen liggen centraal in de Randstad dus overal dichtbij en toch midden in het Hollandse Groene Hart. En niet alleen het uitzicht is groen, de woningen zelf ook: verwarmd wordt dmv aardwarmte en zonnepanelen, er bestaat de mogelijkheid voor een e-auto laadpaal en de douches bestaan uit eco-regendouches van Grohe.

Omgeving: Hazerswoude-Dorp, sinds 1 januari 2014 behorend tot de gemeente Alphen aan den Rijn, is gelegen tussen Alphen (11 km), Leiden (12 km) en Zoetermeer (9 km) en scoort uitstekend op het gebied van voorzieningen; er zijn 3 basisscholen en een middelbare school, een openluchtzwembad en er zijn diverse sportverenigingen (voetbal, tennis, tafeltennis, gymnastiek) en een bibliotheek. Het dorp zelf biedt gelegenheid voor alle dagelijkse boodschappen. Ook zijn er diverse horeca-gelegenheden, zoals een snackbar, afhaal-Chinees en enkele eetcafés. Op het centrale plein wordt elke vrijdagmiddag een gezellige weekmarkt gehouden en in de Dorpsstraat vindt elk jaar in de zomer een braderie plaats. Het moderne gezondheidscentrum bevat onder één dak o.a. de huisartsenpraktijk, een apotheek en een fysiopraktijk. Het dorp is centraal gelegen in de Randstad, ligt gunstig ten opzichte van verschillende snelwegen (A12, A4, N11) en grenst aan het recreatiegebied Bentwoud. Ook zijn er goede busverbindingen met o.a. Leiden, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer en per E-bike is men binnen een (klein) half uur in de stad.

De appartementen liggen in een doodlopende zijstraat van de Dorpsstraat en zijn onderdeel van een kleinschalig hoogwaardig bouwproject van 3 panden wat recent is opgeleverd. Het appartementencomplex is in dezelfde stijl gebouwd als het naastgelegen pand met een knipoog naar de jaren ’30 van de vorige eeuw met hoge ruimtes en contrasterende donkere bakstenen sierranden. De straat biedt bij het inrijden een heerlijk uitzicht op de achtergelegen polder en vaart en de overige bestaande bebouwing is laag. Toegang tot de woning gaat via de oprit dan wel het terras aan de zuidzijde.

Indeling: gemeenschappelijk entree met toegang tot alle appartementen.
Entree appartement 1e etage, hal (5.35 + 1,12 m2) , grote woonkamer met open keuken (ca. 34,20 m2). De keuken is voorzien van Neff apparatuur en heeft een 4 pits inductie kookplaat, afzuigkap, gootsteen met kraan, combi-oven/magnetron, koel/vries combinatie en voldoende kastruimte. Grenzend aan de woonkamer ligt een balkon met grijze siertegels. Vanuit de hal is er toegang naar de overige vertrekken waaronder een bergruimte met wasmachine aansluiting (ca. 4 m2) en een separaat toilet voorzien van wastafel en een marmeren mozaik-achterwand met nis. Slaapkamer 1 is ca. 8 m2. De badkamer (ca. 4,5m2) is voorzien van een luxe wastafel met 2 wasbakken welke zijn voorzien van Grohe Essence inbouwkranen. De douche heeft een regendouche, glazen douche schermen en een XL witte douchebak (1 m¹ x 1,20 m¹). In de wand is een nis met marmer mozaïek voor douchebenodigdheden aangebracht. De badkamer heeft een deur naar het naastgelegen terras op het zuiden en biedt privacy door middel van een brede aluminium luxaflex. Naast de badkamer ligt de ruimere slaapkamer (ca. 14 m2); deze slaapkamer heeft eveneens een deur naar het terras op het zuiden. Rondom de woning bevindt zich terras en tuin dus er is volop kans om van de zon (of schaduw) te genieten.

Naast het appartement ligt de bijbehorende berging (inclusief elektra aansluiting voor bijvoorbeeld het opladen van een E-Bike) alsmede de oprit met 1 bij de woning behorende parkeerplaats. Achter de woning bevinden zich de afvalcontainers en is er plek voor het stallen van fietsen.

Het appartement wordt kaal aangeboden voor €1735,00 inclusief voorschot water/elektra/warmte/televisie/internet en servicekosten. Exclusief gemeentelijke heffingen.
Lees meer

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
28 februari 2024
Verhuurdatum
3 april 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds
28 februari 2024
Status
Verhuurd
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort appartement
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Balkon

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview