Verhuurd

1e Zandstraat 20202 4511 AK Breskens

89m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
2018
Bouwjaar
Betreed een oase van comfort en stijl, gelegen in het bruisende hart van Breskens. Dit moderne appartement belichaamt de perfecte combinatie van stadsleven en luxe woongenot. Vanaf het balkon geniet je van vrij uitzicht, waar de dynamiek van het centrum samenvloeit.


Begane grond
Stap binnen in een woning die moderniteit ademt, met twee slaapkamers die voldoende ruimte bieden. De luxe badkamer is een ware oase van ontspanning, voorzien van een dubbele wastafel, een ligbad en een dubbele douche – een uniek kenmerk.

De moderne keuken, uitgerust met inbouwapparatuur, nodigt uit tot culinair genieten. Grote raampartijen laten overvloedig daglicht binnenstromen, waardoor de ruimtes nog ruimer en uitnodigender aanvoelen.

Dit appartement biedt praktisch gemak. Een ruime berging voor witgoed en een externe berging zorgen voor georganiseerde opslagruimte.

Details
In het gewilde Breskens centrum ligt dit op en top verzorgde appartement! Je kunt hier heerlijk wonen op loopafstand van het prachtige strand en de haven, een winkelcentrum en meerdere horecagelegenheden. Even lekker borrelen kan om de hoek en tevens bevinden een supermarkt (PLUS) en een luxe bakker zich onderaan het gebouw. Ook is de bereikbaarheid uitstekend met het openbare vervoer (bushaltes) en een uitvalsweg (N675) nabij gelegen.

Ben jij op zoek naar een thuis waar luxe en moderniteit samenkomen in het hart van Breskens? Aarzel niet en ontdek de unieke mogelijkheden van dit appartement. Neem vandaag nog contact met ons op en laat je betoveren door dit prachtige appartement.


Lees meer

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
14 december 2023
Verhuurdatum
5 maart 2024
Looptijd
3 maanden

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds
14 december 2023
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg
Bijzonderheden
Gemeubileerd

Bouw

Soort appartement
Galerijflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
302 m3
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
10 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Balkon, schuur/berging, ventilatie, lift, schuifpui

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview