Verhuurd

Harry Koningsbergerstraat 1063 AM Amsterdam

30m2
Wonen
2
Kamers
0m2
Perceel
1959
Bouwjaar
Dit prachtige, gemeubileerd 2-kamer appartement biedt een unieke combinatie van comfort, stijl en bereikbaarheid en lange termijn beschikbaarheid! Het bevindt zich in een monumentaal pand op steenworp afstand van Station Sloterdijk en beschikt over een eigen slaapkamer, balkon en een kookeiland met het geavanceerd Bora-systeem en een wasmachine.

INDELING:
Met een oppervlakte van 30 m2 en een eigen slaapkamer die zich verschuilt achter de prachtige loftdeur, is deze woning ideaal voor alleenstaanden of koppels die op zoek zijn naar een gezellige en centrale woonplek. De keuken is een ware eyecatcher, met een ruim kookeiland en het innovatieve Bora-systeem, waardoor koken een moeiteloze ervaring wordt. Er is voldoende ruimte om te ontspannen, en de aanwezigheid van een wasmachine in de woning zorgt voor ultiem gemak en comfort.

OMGEVING:
De ligging van dit appartement is voortreffelijk te noemen. Het bevindt zich op loopafstand van Station Sloterdijk, wat een naadloze verbinding met het openbaar vervoer garandeert. Bovendien is het bruisende stadscentrum van Amsterdam gemakkelijk bereikbaar per fiets, waar je kunt genieten van de levendige atmosfeer, culturele bezienswaardigheden en uitstekende restaurants die de stad te bieden heeft.
Lees meer

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
23 februari 2024
Verhuurdatum
28 februari 2024
Looptijd
5 dagen

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds
23 februari 2024
Status
Verhuurd
Aanvaarding
Direct
Bijzonderheden
Gemeubileerd

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1959
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Balkon

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview