Verhuurd

Schagerweg 60A 1751 CD Schagerbrug

110m2
Wonen
3
Kamers
150m2
Perceel
1975
Bouwjaar
***LET OP: uw bezichtigingsaanvraag wordt alleen in behandeling genomen na ontvangst van een ingevuld aanvraagformulier! Meer informatie vindt u onderaan deze tekst.***

TE HUUR In het leuke dorpje Schagerbrug dit leuke en ruime appartement van maar liefst 110 m2. De benedenwoning is gunstig gelegen en op korte afstand van Schagen, een leuk stadje met alle voorzieningen. Schagen ligt circa 30 autominuten ten noorden van Alkmaar. Het appartement is recent volledig gerenoveerd en dus in nieuwstaat!

U betreedt de benedenwoning via de hal met toegang tot de woonkamer. Naast de hal is een grote berging voor al uw spullen. De woonkamer is zeer ruim en heeft een luxe open keuken met inbouw apparatuur: vaatwasser, oven, magnetron, grote koelkast, 5-pits inductie-kookplaat met afzuiger. Er zijn twee grote slaapkamers, beide voorzien van een op afstand bedienbare lichtkoepel. In de badkamer bevinden zich een inloopdouche en een dubbele wastafel. Er is een apart toilet. De wasmachine-aansluiting zit in de badkamer. Via een Vlizotrap is de bergzolder bereikbaar.
De woning is volledig gestoffeerd: voorzien van een mooie pvc-vloer, luxe gordijnen en verlichting, u hoeft alleen uw meubels mee te nemen!
De woning is voorzien van acht zonnepanelen.

Bijzonderheden:
- De huurprijs is EXCLUSIEF elektra, gas, water, kabel en internet;
- De huurprijs is INCLUSIEF vergoeding voor volledige stoffering;
- Minimale huurperiode is een jaar, daarna onbepaalde tijd;
- De borg is gelijk aan een maand huur;
- Niet roken en geen huisdieren.

Zoekt u een rustig gelegen ruim appartement in de buurt van Schagen? Dan is dit iets voor u!

*** Procedure: U kunt zich inschrijven via ons aanvraagformulier wat u vindt op onze op onze website www.072wonen.nl in het menu bovenaan de homepage. Wij beoordelen dan of u in aanmerking komt, daarna volgt een uitnodiging voor een bezichtiging of een afwijzing.***
Lees meer

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
15 januari 2024
Verhuurdatum
29 februari 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds
15 januari 2024
Status
Verhuurd
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Soort appartement
Benedenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview