Verhuurd

Lootsstraat 1053 NX Amsterdam

55m2
Wonen
2
Kamers
0m2
Perceel
1910
Bouwjaar
BESCHIKBAAR VOOR MAXIMAAL 6 MAANDEN (!) LEUK APPARTEMENT IN DE VAN LENNEPBUURT!

Aan de Lootstraat, centraal gelegen in Amsterdam, bieden wij dit prachtige appartement aan. Het pand waarin dit is gelegen heeft een luxe uitstraling en dit geldt voor het gemeubileerde appartement zelf ook. In de directe omgeving vinden we verschillende parken, winkels en cafetaria.

INDELING:
De woning betreden we via de eigen ingang op de begane grond. Via de hal komen we in de woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van heerlijke bank en werk/eettafel. De open keuken is voorzien van een luxe kookstel met oven en voldoende bergruimte.

Via de entree-hal komt men ook bij de slaapkamer, die is ingericht met tweepersoonsbed. Een tweede slaapruimte, ingebouwde hoogslaper, bevindt zich aan het eind van de hal waar we eveneens de badkamer vinden. Deze is voorzien van ligbad met douche en washbasin.

OMGEVING:
Deze woning is centraal, maar buiten alle drukte van Amsterdam, gelegen. Zowel het Vondelpark als Rembrandtpark zijn in de buurt gelegen, evenals het openbaar vervoer en diverse winkels en cafetaria. Het absolute stadscentrum met o.a. het Leidseplein, is op nog geen 10 fietsminuten gelegen.
Lees meer

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
25 maart 2024
Verhuurdatum
2 april 2024
Looptijd
8 dagen

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds
25 maart 2024
Status
Verhuurd
Aanvaarding
Direct
Bijzonderheden
Gemeubileerd

Bouw

Soort appartement
Benedenwoning, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview