Het Fonteyn 143.04 2382 AW Zoeterwoude

€ 995 p/m

Bouwjaar 2021
Aantal kamers 2
Wonen 52 m2
Inhoud 185 m3

Omschrijving

17 NIEUWBOUW HUURAPPARTEMENTEN OPAAL

In Zoeterwoude aan de Hoge Rijndijk wordt een comfortabel appartementencomplex gerealiseerd in een groene en waterrijke woonomgeving. Het complex bestaat uit onder meer uit 17 twee-kamerappartementen.

Bijzonderheden:
- Geschikt voor 1-persoonshuishouden of stel!
- Huisdieren niet toegestaan!
- Aansluiting elektra en water op naam van huurder
- Huurprijs € 925,= p/mnd
- Huurprijs ondergrondse parkeerplaats € 70,= p/mnd
- Servicekosten € 75,= p/mnd
- Waarborgsom € 1.000,= bij aanvang huur te voldoen
- Huurperiode: minimaal 12 maanden daarna onbepaalde tijd
- Ingang huur: per 1 juni 2021 beschikbaar

Reageren kan uitsluitend per email via jurrian@benlvastgoed.nl

INSTAPKLAAR 2-KAMERAPPARTEMENT
De appartementen zijn momenteel in aanbouw, de oplevering wordt verwacht in juni 2021. Gezien de bouwwerkzaamheden en de veiligheid is het nog niet mogelijk om de appartementen te bezichtigen.

Wonen in Zoeterwoude
Zoeterwoude ligt in het prachtige polderlandschap van het Groene Hart, te midden van de grote steden Amsterdam, Leiden, Utrecht en Den Haag. Zoeterwoude is een prettige en groene plek om te wonen in de luwte van de stad Leiden. Vanaf de prachtige locatie aan de Oude Rijn bent u op 5 fietsminutenafstand van de uitgestrekte groene polders alwaar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Wilt u iets anders dan rust om te ontspannen, dan kan dat ook! Het bruisende centrum van Leiden bereikt u immers in slechts 15 minuten fietsen.
Zoeterwoude biedt ruim voldoende mogelijkheden tot ontspannen, hoe u dat doet is aan u! Door de centrale ligging in de Randstad bent u vanuit Zoeterwoude binnen enkele minuten op de uitvalswegen A4 en N11 vanwaar u eenvoudig en snel alle grote steden in de Randstad en Schiphol bereikt. Tevens is er door deze strategische ligging aan de A4 en de N11 veel bedrijvigheid in het dorp met onder meer een brouwerij van Heineken en de Rijneke Boulevard. Deze boulevard is een strook met 40 grote winkels gericht op bezoekers uit de hele regio.

Wonen in Zoeterwoude betekent dus meer dan alleen wonen in een groene en waterrijke omgeving. U zult blij verrast worden door het feit dat Zoeterwoude ontzettend levendig is! Alle voorzieningen bevinden zich in de directe omgeving en dus op de fietsafstand van elkaar. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in een van de talloze winkels in het dorp, ook is er een basisschool, een peuterspeelzaal en zijn er diverse kinderopvangcentra aanwezig. Lokale saamhorigheid wordt vergroot in het dorp door voor en met de bevolking activiteiten te organiseren. In het weekend zijn er genoeg mogelijkheden om naar hartenlust van uw hobby te genieten. Er is een actief verenigingsleven onder de Rijndijkers, zo zijn er verschillende voetbal-, tennis en muziekverenigingen en langs de rivier een groot aantal jachthavens.
Meer informatie over deze woning op Het Fonteyn 143.04 in Zoeterwoude

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds 04-04-2021
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg

Buitenruimte

Ligging huis Aanrustige weg in woonwijk
Ligging tuin Westen
Balkon Ja
Schuur/berging Ja

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 52 m2
Inhoud van de woning 185 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten 6 m2
Gebruiksoppervlakte wonen 52 m2

Indeling van de woning

Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1

Energie

Isolatie Muurisolatie, vloerisolatie,
gedeeltelijk dubbel glas, dakisloatie.
Verwarming CV-ketel
Warm water CV-Ketel, zonneboiler
CV-ketel Gas gestookt in eigendom

Interesse in deze woning

Vandaag bekeken 1
Gisteren bekeken 0
Totaal bekeken 32
Bewaard 0
placeholder