Buitendijk 35H 4273 GC Hank

€ 1.640 p/m

Bouwjaar 2017
Aantal kamers 2
Wonen 60 m2
Inhoud 200 m3

Omschrijving

Te huur per 1 mei 2020:

Dit volledig gemeubileerd en gestoffeerd 2-kamerappartement in "Biesboschzicht" te Hank is voor maximaal twee maanden te huur. De huurprijs is inclusief alle service- en energiekosten. De woning heeft een woonkamer met open keuken en een slaapkamer met badkamer (douche, wastafel en w.c.). Het beschikt over een separate toilet en inpandige bergruimte. In de prijs is ook een vaste parkeerplaats inbegrepen. Een buitenbergen en een balkon ontbreken echter. Een ideale tussenoplossing bij geplande verhuizing voor maximaal 2 personen.

ZORGELOOS WONEN AAN DE RAND VAN DE BIESBOSCH
Daar draait het om in "Biesboschzicht". Deze luxe huurappartementen zijn ontwikkeld met als uitgangspunt dat haar bewoners er alles aantreffen om zolang als mogelijk op deze prachtige plek te kunnen blijven wonen. Bereikbaarheid, uitzicht, comfort, keuzemogelijkheden en de belangrijkste bestanddelen van gezondheidszorg onder één en hetzelfde dak. Leuker kan wonen niet zijn.

Een keuze voor het leven
Voor het leven zoals u het zelf graag wilt beleven. Op een rustige locatie en met alle comfort zoals we het vandaag de dag voor u kunnen verwezenlijken. We willen dat u vanuit "Biesboschzicht" zorgeloos van het leven kunt genieten. De zonwering doet zichzelf, de video-intercom kondigt uw bezoek aan en de E-bike is in de berging oplaadbaar.

Zorg is altijd dichtbij
Ja, als u in "Biesboschzicht" woont is dat zo, zeker als u goed voor uzelf wilt zorgen. Wandel- en fietsroutes sluiten feilloos op de Buitendijk aan en wat is er mooier dan een tochtje door één van de mooiste natuurgebieden van ons land? Mooi meegenomen, voor een bezoek aan de dokter of de masseur hoeft u de deur niet uit.

Oog voor duurzaamheid
De afrekening van de energiekosten van uw appartement zullen u in positieve zin verrassen. Het gebouw is bovengemiddeld geïsoleerd. De toepassing van de meest eigentijdse systemen op het gebied van energiebesparing zoals zonneboilers, luchtwarmtepompen en warmteterugwinning dragen hier nadrukkelijk aan bij. Daarom hebben we de jaarlijkse onderhoudskosten tot een minimum weten te beperken.

Niets om u zorgen over te maken
Geen plaats op de wereld voelt zo vertrouwd als het huis waarin u woont. Tussen de dingen die u toebehoren, liggen uw persoonlijke herinneringen en voelt u zich op uw gemak. Dit gevoel van vertrouwen en veiligheid wordt versterkt door het feit dat uw buren eerstelijns gezondheidszorg aanbieden. U woont onder één dak met uw huisarts, apotheker en fysiotherapeut. Ook voor de jaarlijkse griepprik hoeft u de deur niet meer uit.

Hank, weidse vergezichten in een natuurrijke omgeving
Maar ook een warme bakker en keurslager op loopafstand en perfect openbaar vervoer. De Biesbosch en een nabijgelegen recreatiegebied met een jachthaven, een 9-holes golfbaan, een tropisch zwembad en een klimpark liggen op fietsafstand. Wandelaars en fietsers kunnen in de streek hun hart ophalen en tijdig een tussenstop maken bij één van de vele horecabedrijven en gezellige terrassen. "Biesboschzicht", mensen welke van natuur en cultuur houden zullen zich er snel helemaal thuis voelen.
Meer informatie over deze woning op Buitendijk 35H in Hank

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds 10-04-2020
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Buitenruimte

Ligging huis Aanrustige weg in woonwijk
Ligging tuin Westen
Balkon Nee
Schuur/berging Nee

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 60 m2
Inhoud van de woning 200 m3
Gebruiksoppervlakte wonen 60 m2

Indeling van de woning

Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1

Energie

Isolatie Muurisolatie, vloerisolatie,
gedeeltelijk dubbel glas, dakisloatie.
Verwarming CV-ketel
Warm water CV-Ketel, zonneboiler
CV-ketel Gas gestookt in eigendom

Interesse in deze woning

Vandaag bekeken 2
Gisteren bekeken 1
Totaal bekeken 48
Bewaard 0
placeholder