Transvaalstraat 10C 2021 RL Haarlem

55m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
1988
Bouwjaar
Dit leuke gemeubileerde 3-kamerappartement is per direct beschikbaar en gelegen op korte afstand van het gezellige centrum van Haarlem. Hier heb je een lichte woonkamer met open keuken, een zonnig balkon op het zuiden, 2 slaapkamers en Het Spaarne ligt aan uw voordeur! De woning is volledig gemeubileerd, de huur hiervoor bedraagt €150,- per maand.

Het appartement ligt op fietsafstand van het gezellige centrum en u fietst binnen vijf minuten naar het NS-station. Vanuit daar loopt u zo de bruisende binnenstad van Haarlem in! Tevens bieden de nabijgelegen uitvalswegen naar Schiphol, Amsterdam, Zandvoort en Bloemendaal ontzettend veel mogelijkheden voor werk en recreatie.

Entree
Via de afgesloten entree met brievenbus en bellentableau heeft u toegang tot het trappenhuis. Het appartement is gelegen op de 3e verdieping en heeft een fijne indeling zodat je vanuit de entree toegang hebt tot alle leefruimtes! De moderne kersen laminaatvloer is vanuit de hal doorlopend, met uitzondering van de badkamer en de 2e slaapkamer.

De woonkamer en keuken
De woonkamer heeft een fijne zithoek bij het raam met uitzicht over de omgeving met daarin een praktische keuken. Zo is er een bar gecreëerd wat je met 4 personen gezellig aan kunt zitten. Het keukenblok heeft een rvs spoelbak, 4 pits gasfornuis voorzien van een antraciet kunststof werkblad. De keuken is voorzien van een inbouw koelkast, vriezer en vaatwasser.

De slaapkamers
De hoofdslaapkamer (12m2) is voorzien van een frisse kleur op de wanden en een handige inbouwkast. Middels de schuifpui is er toegang tot het zonnige balkon op het zuiden, de ramen zijn voorzien van licht en warmtewerende folie. Slaapkamer 2 (6m2) heeft een whitewash laminaatvloer en tevens een raampartij met warmtewerende folie.

De toiletruimte en de badkamer
De badkamer en het aparte toilet hebben beide een moderne grijze vloer- en witte wandtegel. De badkamer heeft een inloopdouche, wastafel, hangkast, spiegelkast, design radiator en biedt tevens de mogelijkheid voor het aansluiten van de wasmachine en droger. Het toilet is voorzien van een eigen fontein en beide zijn mechanische geventileerd.

Oplevering:
Volledig ingericht appartement met:
- Lampen
- Bank
- Decoratie-kussens
- Salontafel
- Tv-kast
- Gordijnen
- Servies, bestek
- Barkrukken
- Bed (+ gebruikt matras optioneel)
- Nachtkastjes
- Kledingkasten 2x
- Bureau
- Badkamerkasten
- Wasmachine
- Droger
- Gangspiegel
- Kapstok
- Balkon stoelen (4x)
- Balkon opbergbak
- Surround Sound installatie (versterker, vier boxen)

De huurprijs is exclusief nutsvoorziening, deze dienen door huurder zelf afgesloten te worden.

Goed om te weten:
Beschikbaar per direct
Contractduur is minimaal 12 maanden
Borg bedraagt €2800,-
Huisdieren in overleg
Niet binnen roken alleen op het balkon
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds
5 februari 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct
Bijzonderheden
Gemeubileerd

Bouw

Soort appartement
Portiekflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1988

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
170 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
7 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Balkon, ventilatie

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview