Van Stolkweg 14D 2 2585 JR 's-Gravenhage

€ 3.075 p/m

Bouwjaar 2020
Aantal kamers 3
Wonen 120 m2
Inhoud 460 m3

Omschrijving

Prachtig en spectaculair getransformeerd appartementencomplex in het prachtige groene van Stolkpark in Den Haag. De appartementen die wij hier aanbieden zijn van hoog niveau en kwalitatief hoogwaardig afgewerkt. Alle appartementen zijn gestoffeerd en smaakvol gerenoveerd.

Ruime 3 kamer penthouse op de 4e etage in Parklane Residences oppervlakte is ca. 120m2.

Indeling: 

Woonkamer met openkeuken voorzien van grote ramen aan weerszijde en twee glazen plafonds baadt de woonkamer in het licht. 2 slaapkamers, toilet, badkamer. Badkamer voorzien van luxe wastafelmeubel, toilet en douche. De moderen open keuken is voorzien van een kookeiland en maakt het geheel hierdoor af. De keuken is voorzien van diverse inbouw apparatuur zoals vaatwasser, koelkast, vriezer, inductiekookplaat, afzuigkap.  Het grote dakterras biedt voldoende tuimte om met vrienden te dineren met uitzicht op Scheveningen. 

De door de architect Willem Verschoor aangebrachte belijningen vormde de inspiratie voor de realisatie van deze penthouses. Slanke kozijnen met strakke ramen geven het geheel een modern uiterlijk. Hierdoor worden de appartementen nog lichter. De penthouses zijn standaard voorzien van airconditioning. Grote openslaande deuren bieden toegang tot de royale terrassen. 

Deze appartementen kunnen voor een periode van minimaal 1 jaar gehuurd worden vanaf ingangsdatum en verlenging is mogelijk. (diplomatenclausule kan opgenomen worden in huurovereenkomst)
Mocht u concrete interesse hebben in een van de door ons aangeboden appartementen dan verzoeken wij u ons te bellen of mailen. 
Diplomaten clausule kan opgenomen worden in de huurovereenkomst.
Geen huisvestingsvergunning nodig!

Beschikbare appartementen, woonoppervlak, aantal kamers, aantal badkamers en prijzen vindt u hieronder in de “PRIJSLIJST PARKLANE”

Van alle appartementen hebben wij plattegronden.
Op onze website kunt u een foto impressie zien welke samen met de plattegronden een goed beeld geven van het complex en beschikbare appartementen.

Unieke locatie, prachtig complex met fantastische appartementen in diverse maatvoeringen.

Interessant:
Bedrijven die een aantal medewerkers willen huisvesten kunnen zich bij ons melden. Dit is een unieke kans om uw collega’s te huisvesten in prachtige appartementen en dito omgeving. Het huren van meerdere appartementen tegelijk kan tot de mogelijkheid behoren.

ABSOLUUT UW BEZICHTIGING WAARD!

BESCHIKBAAR: direct
HUURPRIJS:  € 2.075,-

De Omgeving

Dit exclusieve woongebouw in het groene Van Stolkpark is zeer centraal en ideaal gelegen in de directe nabijheid van veel internationale organisaties, ambassades en scholen zoals The International School of The Hague, The European School The Hague en de Duitse/Franse school.

Ook bevinden diverse openbaar vervoersverbindingen naar o.a. Centraal Station, Station Hollands Spoor, vliegvelden Schiphol en Rotterdam The Hague Airport en de uitvalswegen richting Amsterdam/Rotterdam zich in de directe omgeving. De luxe Frederik Hendriklaan met een groot aanbod aan mooie winkels en restaurants ligt binnen handbereik.

Het Centrum van Den Haag is gelegen op ca. 20 minuten fietsafstand. Het strand van Scheveningen en het bekende Westbroekpark, Hubertuspark en de Scheveningse bosjes liggen ook in de directe nabijheid. Kortom een mooiere plek in Den Haag dan deze locatie is niet te vinden!
?
Het Afwerkingsniveau

Alle appartementen zijn zeer hoogwaardig afgewerkt, in verschillende typen en worden opgeleverd met o.a. een mooie rustiek Frans eiken visgraat parketvloer voorzien van vloerverwarming, mooie kozijnen met HR++ beglazing en voldoen aan de actuele strenge afwerkingseisen van deze tijd.

Elk appartement heeft bovendien een fraai buitenruimte voorzien van een afwerking met houten vlonders waar het heerlijk vertoeven is en van waaruit de groene omgeving mooi zichtbaar is.

Bijzonderheden:
- Bij elk appartement hoort een vaste parkeerplaats op een, met een gedetailleerd hekwerk, veilig afgesloten eigen terrein. Bovendien is er een mogelijkheid om tegen betaling gebruik te maken van elektrische deelauto’s.
- Elk appartement beschikt over een eigen kelder berging in de onderbouw.
- Hoogwaardig afwerkingsniveau van dit bijzondere gebouw in expressionistische stijl, met oog voor detail en veiligheid waaronder een videophonesysteem en het gebruik van hoogwaardige materialen.
- Centraal afgesloten hoofdentree, zeer luxe afgewerkt met o.a. een natuurstenen vloer en toegang tot de lift waaruit alle appartementen te bereiken zijn.
- De renovatie van de appartementen zal naar verwachting vanaf juni 2020 afgerond zijn en daarmee gereed voor bewoning zijn.
- De huurprijzen zijn exclusief servicekosten ad € 120,- p/m en exclusief water/verwarming/elektriciteit/tv/internet.
- De appartementen worden aangeboden voor een huurperiode van minimaal 12 maanden.
- Gemeubileerd / volledig gestoffeerd huren is bespreekbaar tegen meerprijs / op aanvraag
- Huurvoorwaarden zijn van toepassing, neem contact met ons op voor de voorwaarden.
- Dit alles onder voorbehoud van wijzigingen en/of eventuele drukfouten.

Inschrijven
Mocht u interesse hebben om een appartement te huren, dan verzoeken wij u vriendelijk het inschrijfformulier volledig in te vullen en deze met onderstaande bijlagen bij ons aan te leveren.
U kunt de benodigde stukken per e-mail als hardcopy bij ons aanleveren. Indien het voor u niet mogelijk is het inschrijfformulier ingevuld / te scannen / te mailen, kunt u de gevraagde informatie ook op de mail zetten.

Naast deze gegevens ontvangen wij graag van u:
- kopie geldig identiteitsbewijs (bij voorkeur paspoort);
- kopie van 3 recente, opeenvolgende loonstroken;
- bankafschrift of print screen van bankrekening waar het salaris op vermeld staat;
- recente werkgeversverklaring;
- recente verhuurdersverklaring/ hypotheekhouders verklaring.

Voor zelfstandig ondernemer:
- kopie geldig identiteitsbewijs (bij voorkeur paspoort);
- jaarrekening van de afgelopen 3 jaar;
- recente kopie uittreksel van Kamer van Koophandel;
- accountantsverklaring;
- recente verhuurdersverklaring/ hypotheekhouders verklaring.

Gepensioneerden:
- kopie geldig identiteitsbewijs (bij voorkeur paspoort);
- AOW overzicht & Pensioenoverzicht;
- recente verhuurdersverklaring/ hypotheekhouders verklaring;
- inschrijfformulier.

Indien u het appartement met een partner wenst te huren, dan ontvangen wij bovengenoemde bescheiden graag van u beiden.

Voorkeursadressen
U kunt op het inschrijfformulier meerdere voorkeursadressen bij ons opgeven. Wij proberen hier uiteraard rekening mee te houden. Om uw kansen te vergroten adviseren wij u om hier dan ook gebruik van te maken.

Huurvoorwaarden
Houd rekening met de inkomenseis voordat u zich bij ons inschrijft. Indien u in aanmerking wenst te komen voor een appartement, dient u aan de genoemde norm te voldoen.

Inkomenseis alleenverdiener:
- Minimaal 3,5x de kale maandhuur als bruto maandinkomen.

Inkomenseis tweeverdieners:
- Minimaal 3,5x de kale maandhuur als gezamenlijke bruto maandinkomen. Het tweede inkomen mag volledig worden meegeteld.

Gepensioneerden:
- Minimaal 3x de kale maandhuur als bruto maandinkomen. Het tweede inkomen mag volledig worden meegeteld.

Zelfstandig ondernemer:
- Indien u zelfstandig ondernemer bent, wordt er gekeken naar het bedrijfsresultaat van uw onderneming.

Waarborgsom:
Een waarborgsom kan van toepassing zijn als niet voldoet aan de bovengenoemde inkomenseis, indien u een tijdelijke arbeidsovereenkomst heeft of wanneer u zelfstandig ondernemer bent. In alle gevallen kunt u hierbij rekening houden met een waarborgsom ter grootte van 3x de kale maandhuur.

Eigen vermogen:
Indien u uitsluitend eigen vermogen heeft, dan dient 10% van dit vermogen (verminderd met eventuele betalingsverplichtingen) als bruto jaarinkomen gerekend te worden. Dit kunt u delen door 12 maanden en dit dient dan gelijk te zijn aan minimaal 3,5x de kale maandhuur.

Indien u naast uw inkomen uw eigen vermogen wilt gebruiken om aan de inkomenseis te voldoen, dan kunt u in dit geval 10% van uw eigen vermogen bij het bruto jaarinkomen op te tellen en dit delen door 12 maanden.

In beide gevallen dient u het eigen vermogen aan te tonen door middel van een kopie van een bankafschrift. Bij het meetellen van het eigen vermogen geldt een waarborgsom van minimaal 3x de kale maandhuur.
Meer informatie over deze woning op Van Stolkweg 14D 2 in 's-Gravenhage

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds 14-07-2020
Status Beschikbaar
Aanvaarding Per datum

Buitenruimte

Ligging huis Aanrustige weg in woonwijk
Ligging tuin Westen
Balkon Ja
Schuur/berging Ja

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 120 m2
Inhoud van de woning 460 m3
Gebruiksoppervlakte wonen 120 m2

Indeling van de woning

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Energie

Energielabel huis E
Isolatie Muurisolatie, vloerisolatie,
gedeeltelijk dubbel glas, dakisloatie.
Verwarming CV-ketel
Warm water CV-Ketel, zonneboiler
CV-ketel Gas gestookt in eigendom

Interesse in deze woning

Vandaag bekeken 1
Gisteren bekeken 0
Totaal bekeken 13
Bewaard 0
placeholder