Citytrend bemiddelt in woonruimte in Arnhem, Nijmegen en omgeving.

We hanteren geen wachtlijsten. De huurwoningen die beschikbaar kunnen gehuurd worden. Woningen verhuren doen we al jaren. Onze huurhuizen varieren van studentenkamers en studio's tot appartementen en vrijstaande huurwoningen.

Wilt u een huis huren ? Natuurlijk moet u wel voldoen aan eventuele eisen van de verhuurder, bijvoorbeeld wat betreft inkomen, het hebben van huisdieren, en dergelijke.

De meeste verhuurders vragen een waarborgsom van 1 maand huur. De bemiddelingskosten, die u betaalt als u een woning via Citytrend huurt, bedragen (tenzij anders vermeld) 84,03% van een maand huur excl. btw; inclusief btw is dat gelijk aan 1 maand huur.

U kunt woningen bezichtigen als u ingeschreven bent bij Citytrend. Bij inschrijving kijken we naar legitimatie, inkomenssituatie en uw woonwensen. Als u ingeschreven staat, nemen we contact met u op als er woning beschikbaar komt die aan uw woonwensen voldoet. Natuurlijk kunt zelf ook onze website of algemene advertentiesites in de gaten houden. Inschrijven kan bij ons op kantoor; altijd tijdens openingstijden. Het is wel handig om tevoren een afspraak te maken omdat er soms, in verband met bezichtigingen, niemand aanwezig is.

Neem contact op met de makelaar

Openingstijden

Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Te huur op mijnhuren.nl

Bekijk ons volledige huuraanbod

Huurwoningen »

Te koop op koopwoning.com

Op dit moment geen koopaanbod