Een gratis Zoekertje maken

Wat is een Zoekertje?

Een Zoekertje is een door jou samengestelde zoekopdracht voor een woning, bedrijfsruimte of kamer.
Het aanbod op mijnhuren.nl veranderd dagelijks. Als je niet elke dag de site wilt bezoeken om de nieuwste huurwoningen, kamers of bedrijfspanden te vinden, vul je simpel weg en Zoekertje opdracht in.
Dagelijks of wekelijks ontvang je dan de nieuw aangeboden huurwoningen, bedrijfsruimten of kamers die overeenkomen met jouw zoekopdracht, in je mailbox. 

 

Een gratis Zoekertje maken en beheren

Nadat je jezelf hebt aangemeldt, kun je met je Mijn Account een Zoekertje plaatsen. Dit gaat heel eenvoudig.

  1. Log in onder Mijn Account of maak een nieuw account aan
  2. In je Mijn Account overzicht klik je op het tabblad Zoekertje.
  3. Kies voor een huurwoning, een bedrijfsruimte of een kamer.
  4. Vervolgens geef je de stad op waarin we voor je moeten zoeken, eventueel een straal waarmee het zoekgebied moet worden uitgebreid, het aantal vierkante meters en de minimum en maximum prijs.

Je ontvangt nu dagelijks een e-mail met het nieuwste aanbod wat overeenkomt met jouw zoekopdracht.

Het beheren van je Zoekertjes gaat ook eenvoudig via Mijn Account. Je kunt je opdracht tussentijds uitzetten, aanpassen of een nieuwe zoekopdracht samenstellen.

 

Matching

Zoekertjes zijn niet zichtbaar voor andere gebruikers.
Om het resultaat te optimaliseren vergelijken wij je zoekopdracht met het huidige aanbod per makelaar in het gebied waarin je op zoek bent.
Als de makelaar zich hiervoor heeft aangemeld, krijg hij/zij direct een bericht van mijnhuren.nl zodra er een match is. De makelaar kan dan contact met je opnemen als hij denkt een geschikt object te kunnen aanbieden.
Hiervoor sturen wij de makelaar alleen jouw zoekopdracht, je e-mail adres en eventueel je telefoonnummer (dit is niet verplicht maar wel handig om snel contact te kunnen maken).


Tip: combineer een Zoekertje met een Oproep voor nog meer resultaat.  

Maak nu een Zoekertje aan >>