Premium Account voor makelaars

Naast de standaard functies en mogelijkheden van het "gewone" Mijn Account voor makelaars, biedt het Premium Account een aantal zeer waardevolle extra's.
 

Lead generator

De belangrijkste is de automatische matching service waarmee waardevolle leads worden verkregen die alleen aan Premium Accounts worden doorgegeven.
De leads worden gegenereerd uit informatie van zowel huurders als verhuurders, kopers en verkopers.
De doorlopende zoekopdracht van bezoekers worden vergeleken met uw aanbod. Zodra er een match is ontvangt u van ons een keurige mail met daarin de gegevens van de betreffende bezoeker en een overzicht van objecten die voldoen aan de zoekopdracht van de bezoeker.
Ook particulieren die zelf een object verhuren zijn voor de makelaar interessant voor het aanbieden van hulp bij verhuur of verkoop en worden bij de makelaar geintroduceerd.
U kunt zo niet alleen uw aanbod, maar ook uw diensten zoals verhuur, aankoop, taxatie, enz. actief aanbieden.
 

Makelaarsgids omvat Afspraak en Offerte formulieren

Via de makelaarsgids van Premium makelaars kunnen gebruikers een vraag stellen maar ook een afspraak maken of een offerte opvragen voor bijv. verhuur, verkoop, taxatie of financiering.
Binnen uw beheer omgeving (Mijn Account) kunt u precies aangeven welke diensten u wilt aanbieden.
 

Voor meerdere websites

Naast mijnhuren.nl omvat uw Premium Account voor makelaars ook www.dutchrental.com en www.koopwoning.com.
Zo bent u dus direct klaar voor alle gespecialiseerde vastgoed websites. Of het nu om huren in Nederland gaat, de expat markt of koopwoningen.
Uiteraard betaalt u maar één keer voor uw Premium account voor alle websites.
 

Uw kantoor naast de zoekresultaten

Zodra een bezoeker een zoekopdracht op de website uitvoert, worden uw kantoorgegevens en logo getoond naast de zoekresultaten.
Dit is een uitstekende manier om uw zichtbaarheid te vergroten, uw "branding" te verbeteren en meer contact met bezoekers te krijgen.
 

Uw investering is slechts  €195,= per jaar

De investering in het Premium Account voor makelaars  bedraagt slechts  €195,= per jaar excl.

U kunt zich hiervoor aanmelden via het inschrijfformulier of, als u al een Standaard Account heeft, een e-mail sturen naar info @mijnhuren.nl